lunes, 5 de noviembre de 2007

Guanyar-se el cel

Sembla que els terrenys edificables al País Valencià estan cada volta més disputats.
Però també sembla que està més que contrastat que en això de les adjudicacions dels espais hi ha classes i classes.
Així una institució amb tanta història com la Guàrdia Civil ha de patir estretors mentres s’amplia i força l’espai habilitat per al golf.
Denuncian que los efectivos de la Guardia Civil trabajan hacinados en el circuito de Cheste (Las Provincias)
El campo de golf más grande de España empezará a construirse en junio en Burriana (Levante-EMV)

Però el problema de la manca d’espai pareix que no és exclusiu d’aquest planeta. L’altre món sembla que també està de gom a gom. El seu portaveu, Sant Pere, s’fa ficat en contacte amb el Govern Valencià per a manifestar-los la necessitat d’una requalificació celestial urgent per tal de solucionar el problema. A l'hivern en pugen més i tenen els núvols plens a caramull, a més, amb la desaparició del purgatori s'han agilitzat els tràmits per a l'ascensió.

El govern popular els ha dit que ni pensar-ho, que el sòl només es regalarà en forma de PAI i que als promotors el cel no els interessa gaire. “Ni hi ha bones comunicacions, ni està l’aigua garantida” ha manifestat un dels empresaris del sector.

Així que el Totpoderós s’ha vist obligat a limitar els accessos als seus dominis. Les mesures restrictives s’aplicaran des de l’1 de gener. Entre les mesures destaca la implantació en el Paradís de “números clausus”. Els tests per puntuar als candidats correran a càrrec de l’Administració que ja ha començat a realitzar les primeres proves entre els candidats.
La Generalitat pregunta a enfermos crónicos por sus creencias religiosas en un cuestionario (Levante-EMV)
VK

1 comentario:

Lletra dijo...

Genial, com sempre. I és que tens idees per a parar un tren...No, no. L'AVE, no, que la cosa ja està bastant xunga. Per cert, saps si hi ha contactes celestials amb Airbús? T'ho deia perquè una línia València-Cel solucionaria els problemes que planteges. No. Metro, no, que això ja està en mans de les constructores i ho tenen aparaulat amb Satanàs Construccions, S. L..