jueves, 30 de agosto de 2007

Un pont de plata


Sembla que el Govern valencià ha decidit tirar el burro per la finestra una vegada més. Tothom a hores d’ara sap que el proper més d’agost els carrers de València o almenys els de la València “guapa” albergaran un nou premi de Fórmula 1.
Ja no importa que en Xest ja compten amb un nou i modern circuit, que justament en agost ja hi ha un munt de turistes per ací i no fan falta més al·licients que el sol i la platja, que els veïns no ho tinguen massa clar...

El senyor Ecclestone allà pel mes de maig i en plena campanya electoral decidí unir en el destí la possibilitat de celebrar un nou premi amb la reelecció de Camps com a President.

La història és ben coneguda, el PP guanyà per golejada i la Fórmula 1 tirà avant...però el que no sembla tan clar( i per desgràcia ja comença a intuir-se per on aniran els tirs) és quina serà la factura final. Tenint en compte les despeses multimilionàries dels últims grans esdeveniments celebrats per aquesta terra i la falta de transparència amb què s’han liquidat, l’assumpte és per a ficar-se a tremolar.

Així que com allò que va davant, va davant...i sense esperar a què arribe setembre l’organització de gran premi que corre a càrrec d’un patronat auspiciat per la Generalitat ja ha començat a tirar de butxaca (de la de tots els contribuients és clar...) i ja comencen a aparéixer els primers rebuts.

El traslado del puente levadizo del puerto para la F1 cuesta 11 millones
Es la segunda reforma que sufre la obra, que ya supera los 20 millones (Levante d'ahir dimecres)
El circuito obliga a cambiar el bulevar con cafeterías que costó nueve millones (Levante de hui dijous)

VK
PS. Si per potenciar el recolzament del poble valencià a la Copa de l’Amèrica, el Consell llançà una campanya per animar-nos a batejar-nos en el mar, ara, què faran per promocinar la cursa automobilística, signaran un conveni amb els concessionaris per tal d’oferir-nos poderosos bòlids a preu d’utilitaris?

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Estimat VK, ves preparant no solament 1.000 euros per al cadafal, sino 1.000 més per al pontet.
El titol de l'article, perfecte.

Pa Oli i Sal dijo...

Haurien de clavar-se els cotxes de F1 pel cul. Ens costarà mal dineral a "todos los valencianos".

Si vols saber més dades sobre els costos del circuit urbà visita el meu bloc POBLE LLIURE (busca-ho si vols al google).

Salutacions veí/veïna.