martes, 14 de agosto de 2007

James Bond i "el pato mut"

Avui és un d’eixos dies on l’actualitat periodística no és massa prolífica en titulars atractius (o almenys en notícies de les que a mi m’agrada comentar). Tanmateix ni que siga per a entretenir a la colla de tirantafotedors que malgrat trobar-nos en ple mes d’agost continuen visitant-nos prou a sovint (gràcies, cadascú es flagel·la com vol) he engrandit una mica el garbell i he repescat algunes informacions que m’han despertat una mica de curiositat.
Camps quita la mitad de fondos del 0,7% y los gasta en eventos, Copa América y tercera edad . Val ara anem a jugar a convertir aquest titular en pel·lícula.


El protagonista està ben clar, l’espia més famós del món (no, no m’estic referint al doble-agent del CNI a qui pillaren el mes passat), sinó a 007 o millor dit a 00’7. L’antagonista serà Camps en el paper del Dr. No (que no veu gens clar destinar una suma de diners tan important al tercer món havent a la Comunitat altres PPrioritats).
Ara només ens falta el títol de la pel·lícula. Jo en propose tres, un per a cadascun dels destinataris de l’ajuda ppressuppostària: “eventos”: “Sólo para sus ojos”; “Copa América”:“Diamantes para la eternidad”; i Tercera edat:“El mañana nunca muere”.

Per cert, i abans de canviar de tema, el mateix diari reproduïa ahir unes desclaracions de l’alcalde de Xàtiva responent (a la seua manera) als col·lectius xativins que havien criticat l’elaboració del programa de la Fira d’enguany. Així que no patiu, per al nou president de la Diputació també tenim pel·lícula: “Desde Rús(ia) con amor”.
VK


PS. Levante EMV: Martí: «Los patos se soltarán aunque Conselleria no contesta» Sagunt desoye la prohibición de la Generalitat y soltará los patos .El ayuntamiento aduce que no ha contestado a su propuesta .
Sabíem que hi havia una important colònia de coll-verds a l'Albufera, però desconeixíem que una altra de "patos muts" (sembla que igual d'important) haguera niuat a Conselleria. Caldrà incloure aquesta institució en el llistat de Paratges naturals protegits?.

No hay comentarios: