viernes, 17 de agosto de 2007

PPUBLIREPORTATGE


El PP critica que Sevilla empieza "su propia campaña publicitaria" en la C. Valenciana "a espaldas del PSPV" (Levante-EMV)
Després de llegir aquest titular amb la guàrdia baixa per tractar-se d’horari de becadeta no he tardat massa en conformar-me la meua imatge mental. O siga que el diari informa que la Casa de Andalucía en la Comunidad Valenciana ha començat a fer promoció, però de què?, de la Fira d’Abril (encara és prompte, o massa tard segons es mire), de la Setmana Santa (potser, però ací també hi ha un fum de confraries), dels seus productes (el “rebujito”,el “pescaïto frito”...home, ací tenim l’orxata i els fartons i els llagostins de Vinaròs...), de l’Alhambra (que tal volta han decidit ampliar de 7 a 12 les meravelles del món i pensen que el monument granadí té opcions en la repesca?)

Però no, la notícia fa referència a la “hipotètica” lluita de poder que es lliurarà al si del PSPV una volta passen les generals per tal de dirigir el partit. I clar, com algú li ha xarrat al PP que Jordi Sevilla està aquestos dies deixant-se veure per ací per (es suposa) guanyar adhesions dins del partit, doncs ja està l’embolic muntat.

De fet un alt càrrec dels populars valencians es fica ahir mateix en contacte telefònic amb l’exministre socialista per llegir-li la “cartilla”:
Éh, Yordi, se ve que hase mucho tiempo que no vienes por aquí. Pos que sepas que eso que estás hasiendo se llama invasión de competencias. Que por què?. Pos muy sensillo, porque aquí en Valensia el monopolio publisitario lo tenemos nosotros. Que ahora sólo vas por los pueblos de sena con los militantes pero dentro d’unas semana le habrás cogío el gustito i querrás que te saquemos hasta en Canal 9.
VK

5 comentarios:

Anónimo dijo...

No sé que dir, a mi tampoc m’han dit res. De totes les maneres esperaré algun comentari per a animar el “tinglao”
L’espectador.

Anónimo dijo...

Cap comentari?
Al que no li veig jo massa comentaris és al de l’Alcúdia; clar... entre el marisquet, la carn i l’Albarinho dels gallecs, sense contar al net, no li queda temps per a res.
L'espectador.

Anónimo dijo...

Que bonic article, especialment la part final, on el valencià acadèmic pren cos i ens il·lustra sobre el "lado oscuro del valenciano" que se nos viene ensima.

Anónimo dijo...

JORDI SEVILLA VA ESTAR A BUÑOL CONVIDAT PER ANDRÉS PERELLÓ (AL QUE S'HAN ENDUT DE SENADOR A MADRID I LA LLENGUA AFILADA DEL PSPV). DE TOTES FORMES NO VA SER MÉS QUE UNA PANTOMIMA PERQUÈ NI PERELLÓ NECESSITA EL RECOLZAMENT DE SEVILLA NI A JORDI LI SENTA BÉ LA RELACIÓ AMB UNA PERSONA MÉS QUALIFICADA I AMB MÉS CARRERA POLÍTICA QUE ELL. AMB TOT, M'ALEGRE DE QUE ANDRÉS ESTIGA JA A MADRID. M'AGRADARIA QUE GUANYAREN LES ELECCIONS ELS DEL PSOE A LES GENERALS PER A VORE A PERELLÓ CONVERTIT EN MINISTRE i saber ixe dia que per fi arriba al càrrec una persona amb principis, amb les idees clares, la xocolata ben espesseta a la tasa i els peus al sòl, mirant el Sol.

SEVILLA...QUÉ MARAVILLA...

Amb tots els meus respectes... Què cony fa Ignasi Pla al front del PSPV??????????????'

besos, sempre

Anónimo dijo...

Després d'allò que acabes d'escriure sobre l'insigne Pla no sé que et semblarà l'última entrada publicada hui mateix (Pla estiuenc).
PEr cert, no serà de veres allò que diuen que València (a diferència del P Basc, Catalunya...) no és terra de polítics i ací l'únic que ens va són les disputes "simbòliques" i per això tenim la colla de polítics que tenim?