domingo, 1 de julio de 2007

ANAR DE PAELLA AJUDA A CONSERVAR EL MEDI




Ho sabíem. N’estàvem segurs: les paelles de diumenge al camp ajuden a conservar el medi natural. Si Man*** no haguera anat de paella amb els amics, com fa cada diumenge, què hauria sigut d’aquest poll de xoriguer? El mateix Man*** ho contava així:

Acabant de dinar, i de sobte, un poll de xoriguer (això em sembla que és ) aterra als ferros dels aparcaments i jo, ja coneixeu la meua predilecció per aquest tipus d'animals, comence a acostar-me a ell, molt poc a poc fins que arribe a posar-li els dits a la panxa per a que pujara a la meua mà, i... va i puja, tu ! Realment emocionant. Després de "posar" per als fotògrafs va alçar el vol tranquil·lament. Emocionant, tio.

El que no conta el nostre amic, sempre tan discret, és la conversa que mantingué amb l’animal
abans que aquest alçara el vol. L’ocell, valencianoparlant, per suposat, va confiar a Man*** un secret, amb la promesa que no el desvetllaria fins que arribara el moment. Tanmateix, fonts de tota confiança, asseguren que té a veure amb el títol d’un llibre del conegut Quim Monzó “El per què de tot plegat”. Posats a cavil·lar, no tindrà res a veure amb el proppassat 27 de maig? Man***, conta’ns-ho, please.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Josep, estàs segur que allò que aterrà al xalet de la Mao no era un xoriquer jr sinó una gavina?

L'ocellot no mamprengué el vol fins que algun dels comensals que s'havia quedat amb fam cridà allò de "pardal que vola a la cassola?

Segur que l'ocell parlava en valencià "apitxat" o tal volta Man*** (Doctor en Ornitologia per la Universitat de València i Màster en Cant d'aparellament i altres melodies dels ocells rapinyaires) no trobà cap dificultat en traduir el missatge de l'au?

I per últim, no seria aquest ocellot una disfressa sota la qual s'oculta algun especulador immobiliari a la recerca dels darrers terrenys per recalificar de la Ribera del Xúquer?

Anónimo dijo...

Doncs potser que em diguera:
... la ciutadania que ha anat a votar ha volgut que tota la responsabilitat del nou govern caigui de forma aclaparadora en mans del PP, no podem fer res més que respectar-ho tal i com ...
Extret del “Manual del Bon Perdedor de Eleccions”. ( Editorial Burumballa ).
Jo, com segur que faria Monzó, apartava la cara. Hi ha amors que maten... o et trauen un ull.
Man ***

Anónimo dijo...

Visékime, Visékime!
Molt de cachondeo hi ha en aquest blog.
Man***

Anónimo dijo...

Pel que es veu a la foto, res no fa pensar que es tracte d'una gavina disfressada. A més, VK, com anava a aterrar una gavina en terres de MAO? Sí, ja ho sé, però una cosa és l'Ajuntament d'Algemesí, i una altra és MAOLÀNDIA, reserva comarcal de l'esperit lliurepensador.

L'home del carrer