miércoles, 4 de julio de 2007

Teniu cura amb l'amo. Signat: el gos

En les facultats de periodisme s’acostuma a dir que “no és notícia que un gos mossegue a un home, però sí que un home mossegue a un gos”.
Doncs fent una aplicació taxativa d’aquesta màxima sembla que després de molts mesos sense cap novetat noticiable avui ha acabat aquesta sequera informativa.
D’aquesta bona nova es fa ressò l’edició digital del País:
Un hombre muerde a un perro hasta matarlo

La Catedral no cobrará la celebración de la misa (Levante-EMV)
Enhorabona als socis de d’Atlhètic Club de Bilbao perquè a partir de setembre podran assistir debades a veure els partits del seu equip. Sembla que la directiva basca ha adoptat aquesta decisió per combatre el desànim que s’havia estés entre els aficionats blaquirojos que religiosament omplen tots els diumenge el camp i que porten vàries temporades sense poder celebrar cap títol.

Los científicos descubren que el Cristo de Santa Bárbara de Alzira es cien años más antiguo
El grup de científics de la Universitat de València encarregats de l’assumpte han justificat la datació errònia anterior al·legant que “ni fumava, ni bevia i a més feia molt d’esport, i per tant per a l’edat que tenia es conservava la mar de bé”
VK

1 comentario:

Anónimo dijo...

L'Home del Carrer

O siga, jo, m'he endut un quasi esglai quan parlant del Crist d'Alzira has dit que ni fumava ni bevia i.... Ostras! Creia que anaves a seguir d'una altra manera, i he pensat: senyor!, que no se n'assabente el Dan Brown o perpetrarà un altre CODI DA VINCI