martes, 22 de mayo de 2007

Una borrasca penetra pel llevant

Estava consultant l’edició digital del Levante i he polsat la secció de la Comunitat Valenciana esperant trobar informació sobre la insipidíssima campanya electoral valenciana, quan va i ja en la segona notícia ha botat la sorpresa.

L’encapçalament de la notícia diu així (reproduïsc textualment):
La borrasca permanecerá hasta las elecciones

Ho he tornar a llegir vàries vegades, però no, el titular és aquest, lletra per lletra.
Que tu ho penses i dius, clar!, aquests del Levante estan farts de no rebre un duro del Consell, de ser fins i tot menyspreats i atacats públicament per integrants (i integristes) del govern local i sembla que han dit “ja en tenim prou” i han entrat “a saco” i allà va, cavall i picaor?
Home, comparar el període de govern Camps amb una època de mal oratge i baixes pressions no és el que es diu molt innovador i periodístic, però almenys queda clara la idea que volen transmetre i la seua aposta pel canvi de signe polític. Però allò que em sembla vertaderament agossarat és confiar en què el proper diumenge una vegada coneguem els resultats la cosa pintarà millor.
Que acàs aquest diari maneja enquestes més optimistes per a les forces progressistes i per això es llancen tan alegrement a la piscina?
Continuant amb aquesta dinàmica optimisticoperiodística possiblement trobarem demà a la portada un titular com aquest: "A partir del dilluns un potent anticicló portarà una pujada considerable de les temperatures, el bon oratge es mantindrà almenys fins la pròxima cita electoral".

Per cert, més avall el Mercantil Valenciano continua el seu “acoso y derribo” popular amb una nova càrrega de profunditat, molt més subliminal i amb molta més mala llet:
Rosita Amores, la «vedette» electoral del PP
(el titular no ofereix cap comentari, encara que la comparació amb el suport que Norma Duval oferí al govern Aznar resulta inevitable)
visèkimé

PS. Notícia en el portal Terra:
Dos flamencos gays se convierten en padres
en l'entradeta de la notícia s'aporta una mica més d'informació:
Carlos y Fernando adoptaron un huevo abandonado
Faran els Chunguitos una nova versió del In the Navy dels Village People?

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Genial, com sempre, VK.

Anónimo dijo...

la borrasca crec que ve donada pel tractament que donen alguns politics als ciutadans, com si estaguerem bobos. Però clar, també està la teoria que diu que cada poble te els politics que es mereix... Per tant, no se si és abans l'ou o la gallina, però que hi ha borrasca SEGUR.