jueves, 18 de octubre de 2007


Éramos pocos y parió la burra... (una altra notícia d'urgència.)

Pla ha caigut al perol. Potser per l'assumpte dels 78.000 euros. Tant se'n dóna, perquè haguera caigut igual. Tenia menys futur que un caramel a la porta d'una escola. Ara hi ha una gestora presidida per Lerma. Per salut democràtica, molts altres amb bastants més motius, haurien d'estar al mateix perol. I és que el PSPV-PSOE de València és la llet en rodes: alcen un cap i, tot seguit, el descaboten.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Quatre consideracions sobre la notícia avançada anit pel nostre corresponsal al Cap i Casal. Enhorabona xato, es nota que estàs començant i tens energia per a parar un tren.

1a. Ferran Torrent. El primer gran beneficiat de tota aquesta moguda. A l'escriptor valencià la societat valenciana en general, i els seus polítics en particular li ho fiquen "a huevo" amb trames i conspiracions més que de sobra per a bastir un milió de novel·les, haurà de compartir amb l'exucutiva del PSPV els drets d'autor del seu proper llibre?

2a. EL PP. Sense cap dubte el gran perjudicat de la dimissió de Pla. Joan Ignasi era un "topo". Amb ell al capdavant del partit socialista, els del puny i la rosa no les haurien olorat en els propis cent anys. Ara qualsevol nou dirigent farà tremolar als populars. El nivell està tan baix que qualsevol nova aportació farà reflotar la nau. I encara té barra el Pla d'en el seu acomiadament polític agrair el comportament del PP valencià,però "tio" si estaran deprimits, amb el teu abandonament els has fet un desgraciats. I ara que serà de Camps sense tu?.

3a. La rajola. "Manda huevos" que diria TRillo, que amb tot el deficaci urbanístic provocat pel PP al País Valencià, amb denúncies, corrupció, i mans negres a punta pala, haja de ser el dirigent socialista el primer en caure per un assumpte relacionat amb la construcció.

4a. La SER. Que aquesta emissora filosocialista haja segut qui ha destapat aquest assumpte,com ho diria,ho deixa tot prou clar. Crònica d'una mort anunciada.