jueves, 18 de octubre de 2007

Premsa nacionalista al PV

Rebuscant en les seccions de cultura dels diaris valencians a veure si hi ha alguna notícia sobre allò que ha estat la Fira de Frankfurt pel que fa a la delegació valenciana o sobre alguna novetat editorial que pague la pena, entropesse amb el següent titular: Dos millones de personas no leen nunca diarios en Valencia, Cataluña y Baleares, recollons! (disculpeu l’expressió) però és que esglais majúsculs com aquest a les 2 del migdia és per a caure de la cadira.

I, no, allò que em causa estupefacció no és la informació que es refereix: tothom sap que hi ha molta gent que només utilitza el diari d’embolcall per a l’esmorzar o per a evitar xafar el pis després de passar el motxo; sinó l’abast geogràfic de la notícia: València, Catalunya i les Illes, només ha faltat afegir la Franja de Ponent, l’Alguer i la Catalunya Nord.
Apologia dels Països Catalans a la premsa valenciana, inconcebible!, però en la secció de Cultura de Las Provincias, sense paraules. Viure per a veure.
VK

2 comentarios:

Anónimo dijo...

I jo aniria encara més lluny: Catalunya, Balears i Valencia junts a Las Provincias ja és complicat, però encara ho és més que existeisca secció de cultura en eixe periòdic ;)

Anónimo dijo...

Etoo acaba de llevar-me la resposta. Mira per on que hem coincidit en la mateixa cosa.