sábado, 13 de octubre de 2007

ACI 2009 (American’s Cap Indoor)

La Ciudad de las Artes de Valencia se llena de agua
El Palau de les Arts hace agua
La lluvia vuelve a inundar parte del teatro de la ópera y obliga a cerrar l'Hemisfèric (El País)

Davant de les dificultats jurídiques amb què està topant la celebració d'una nova competició de la Copa de l'Amèrica a terres valencianes (millor dit a les costes valencianes), el Comité Organitzador d'aquest esdeveniment esportiu d'abast mundial ha decidit pegar un ferm colp de timó i preparar-se per superar possibles inconvenients que llancen a perdre tota la inversió realitzada.

Així que en primer lloc han afluixat de nou la mosca (açò ho pague jo!) El consorcio pagará a ACM 5 millones aparte de los 105 de canon como «contribución adicional» (Levante EMV) i en segon lloc han anunciat una importantíssima novetat : La Pròxima edició de la Copa Amèrica es celebrarà en pista coberta.

La pista indoor estarà ubicada a l’antic llit del riu Túria i per no perdre temps el Comité organitzador ha aprofitat aquest pont festiu per tal de realitzar les primeres proves i valorar l’adequació dels vaixells a la nova pista de regates.

Sembla que a algun dels operaris encarregat de controlar el nivell de l'aigua s'ha despistat amb la clau de pas i una important quantitat d'aigua ha eixit a l'exterior del recinte.

L'alcaldessa de València ha restat importància a aquest infortuni i ha manisfestat que cal realitzar una lectura positiva d'aquest xicotet incident: "Valencia ya está en condiciones de albergar el próximo mundial de piragüismo".
VK

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Clar que si home!! A vore si et pensaves que tanta aigua era un accident?? Està tot controlat, home, el que passa és que no tenim ni idea de com funcionen els grans aconteciments com la Copa Amèrica. A més, ara també tenim tennis d'alt nivell: total, 4 milions d'euros que val no son diners.

Anónimo dijo...

Doncs tot açò ha vingut perquè una veu, així com un poc cazallera, va i li s’ocorreix dir: “Senyor pirotècnic, pot començar la mascletà” i pren del cabàs amic. Aigua per a tots. Quan jo dic que aquestos peperos tenen ma amb el dimoni...
L’espectador