viernes, 12 de octubre de 2007

12 d'octubre. Agua para todos



Impactat i per què no dir-ho, encara una mica abduït pel missatge pseudoinstitucional llançat pel carismàtic líder de l’oposició mitjançant un vídeo en què animava als vertaders espanyols a hui dia 12 d’octubre realitzar algun “gest” que refermara la intrínseca condició hispànica de la nostra existència, he decidit secundar aquesta iniciativa.

He pensat en assistir aquesta vesprada a la manifestació que els joves pacifistes i tolerants d’Espanya 2000 realitzen a València (per cert, qui dóna els permisos?; es prendran les mateixes mesures de seguretat que en la del passat dimarts?), però l’eslògan no em semblava massa contundent (Los españoles primero), massa ambigu i poc contundent, xics, espavilem que ens estem amanerant i el PP ens furta l’audiència.


Una volta desestimada aquesta opció a l’aire lliure he pensat a hissar una bandera bicolor al balcó de ma casa, però sembla que no hi ha massa demanda de l’ensenya nacional perquè al basar xinés del cantó (i mira que aquesta gent està avispada per al negoci) no en tenien ni en catàleg, i com sembla que la XXXL que féu crear Trillo per a aixecar-la al centre de Madrid ha estat ja convertida en milers de draps pel govern de ZP a indicacions dels seus socis de govern, doncs tampoc sembla una opció plausible.

Així que com la virtut comença per u mateix i els entesos afirmen que la processó va per dintre, m’he decantat a la fi per un festeig original, sentit i en la intimitat. M’he dirigit a la cuina, he obert un potet d’olives La Espanyola per a picar, m’he preparat un bon entrepà de truita d’aquesta mateixa nacionalitat i m’he dirigit al saló. Després d’acomodar-me, he polsat l’1 al comandament i entre mos i mos i oliva i oliva he gaudit quasi entre llàgrimes d’emoció mal contingudes de la Desfilada de les Forces Armades que com tots els anys emet TVE, serà possible!, la cabra de la legió cada volta està més jove.


Llàstima que hui no jugue la “roja”, que continuen sense convocar a Raül, que el PSOE insistisca a trencar Espanya, que s’hagen de retirar els símbols d’una altra època... però sobretot llàstima que a la truita li falte un poc de sal i que ja no facen olives com les d’abans.

VK

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Jo ho vaig tindre clar: vaig agafar la meua parella, ens marcarem un pasodoble des de l'entrada del pis fins la cuina, passant pel menjador. A continuació, samarreta d'"ORGULLO DE SER ESPAÑOL" i a vore la desfilada de la cabra de la legión. No seré molt alt, però seré ESPANYOL més que la mare que ma parit.

Anónimo dijo...

Xe, doncs una cabra sense dents va de categoria per fer una “llençolada” En l’intimidat clar. I no veges si damunt porta uniforme.
L'Espectador.