miércoles, 27 de junio de 2007

PIQUEN?

Ahir dimarts, dues notícies alteraren la meua tranquil·litat preestival després d’haver superat uns dies d'un incòmode jet lag tèrmic (dels no més de 20º de què he gaudit durant una setmana a Santillana del Mar als quasi 40ºC que patirem el passat dilluns).

La primera la vaig trobar en les notícies del portal Terra:

El consumo de cocaína en España supera a la de EEUU
La tasa de consumo de cocaína en España entre los ciudadanos de 15 a 64 años supera, por primera vez en la historia, la de Estados Unidos y cuadruplica la media europea, informó hoy la ONU.


Si aquest indicador formara part de l’informe que tots els anys fa l’ONU per tal de comprovar quines són les societats del món amb un major índex de benestar i de desenvolupament, deixaríem els escandinaus que tradicionalment encapçalen aquests rànquings a l’altura del betum.

Però com des que els valencians estem governats pel Partit som els primers en tot, si Espanya ocupa el primer lloc del món en consum de cocaïna per càpita, els valencians, com no, havíem de ser la Comunitat Autònoma que comptara amb un major grau d’addicció.

I per corroborar-ho, ahir mateix al Levante-EMV (secció La Ribera) apareix un nou rècord del món perpetrat per tres joves alzirenys.

Tres jóvenes pescan en Cullera una raya de 45 kilos y 1,70 metros con una caña

Per a què tot no fora substància pura i dura en quantitats industrials, els tres nous recordmans de l'especialitat de volta pels pubs de la platja, acompanyaren la seua aspiració amb una cerveseta ben fresqueta.

Sembla que les campanyes de prevenció auspiciades per diferents institucions i organismes tan públics com privats no estan aconseguint els resultats esperats. Sembla que mentre esperem un augment de l'efectivitat, els joves valencians continuaran fent-ho tot pols.
VK

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Molt bo el post. Connectar l'augment del consum de coca i la ratlla dóna molt de joc.
Per cert, crec que els pescadors no podien ser d'altre lloc que d'Alzira... ara només falta saber si en realitat era un peix aranya un poc grandet i estos d'Alzira l'han fet ben gros... ja coneguem el costum de la gent d'Alzira per a magnificar qualsevol fet propi..

Anónimo dijo...

Ja està bé, home!! En alguna cosa teniem que ser els millors!! Suposse que també estarem ben posicionats en el ranking de l'endeutament de les families (alias hipoteca) o en el de cervesetes/habitant.

Anónimo dijo...

"El escritor Enric Lluch ha sido el ganador de la sexta edición del Premio de Novela Histórica Juvenil Far de Cullera 2007 , por su obra Tiempo de conquista , en la que narra en valenciano la conquista de Mallorca y Valencia por Jaime I".
Aprofite aquesta entrada per felicitar a Enric. Enhorabona.
Man***