jueves, 6 de septiembre de 2007

Llar, dolça llar

Tirant a Fotre SI (Serveis Immobiliaris)



Oferta del mes:


Se alquila vivienda por dos euros
Un Ajuntament de Girona lloga la casa del guarda del cementeri. (El País, 6-IX)

Sembla que això de la bombolla immobiliària no deixa de ser una llegenda urbana i allò que realment passa és que la gent és molt tiquismiquis a l’hora de trobar un lloc per a viure. I és que per demanar, molt joves demanen la lluna: que si quatre parets, que si sostre, que si aigua potable, que si llum...hala! i què més?. Posats a exigir, que exigisquen també portes i tabics i alguna que altra finestra.


Per sort, encara hi ha molts joves que toquen de peus terra, i que ben conscients del seu veritable poder adquisitiu, s’afanen a la recerca del seu pis somniat sota un prisma més realista. I és que la perseverança sol obtenir recompensa i a la fi amb un poquet de sort ensopegues amb un “xollet” que s’adapta a la teua butxaca.


Si a més vols deixar de ser un abnegat urbanita i esdevenir un neorural de casta, no deixes passar aquesta oportunitat. Amb el preu d’un desdejuni popular, pots obtenir el teu desitjat pis. Nou de trinqui, dues habitacions (encara que amb una bona maça s’hi pot optar pel loft), saló-mejador-biblioteca-habitació de planxar, cuina totalment equipada (coberts i microones, la resta són elements superflus) i bany complet (safa ampla i aixetes).


A més podràs gaudir d’un contacte directe amb la natura (ampli ventall de xiprers) ja que l’habitatge en qüestió es troba enmig del camp (o “camposanto” per a ser exactes, que dirien els castellans) i si optes pel descans, no problem, la teua comunitat de veí serà una bassa d'oli i la acurada ubicació de l'immoble et garanteix un silenci sepulcral.

VK

1 comentario:

Anónimo dijo...

Això si, en el moment en que de nit escoltes algun soroll o alguna veu, els 2 euros et pareixeran molt cars.