jueves, 5 de abril de 2007

¡PENITENCIAGITE!


Qui serà l'enigmàtic personatge? Ja d'entrada us podem ben assegurar que el penitent no és VISÈKIMÉ. Déu sap per on pararà "l'enfant terrible" d'aquest bloc. No, no ho és. La veritat és que nosaltres tampoc no sabem la personalitat que apareix amb la cara tapada. Això ho hem deixat per als qui guaiteu per aquesta finestra. El que fem és posar-vos en situació i cadascú que imagine qui podria ser la persona que, segons vosaltres, necessita desfilar per a redimir els seus pecats, furts, "distraccions", factures il·legals o inexistents, requalificacions , prevaricacions innocents, i altres pecadets "terrenals". Donem-los l'oportunitat perquè redimisquen a la veu de PENITENCIAGITE! Ah!, però que no obliden que si no se retorna allò que s'ha furtat, malversat, usat malament els diners de tothom, no hi ha perdó per molt disfressat que vaja. I que recorden que el Papa acaba de dir que l'infern existeix. I és etern!

5 comentarios:

Anónimo dijo...

He de dir-ne un només? O puc posar a tota la cofradia?

Anónimo dijo...

Ja tenen que desfilar, ja... hi ha gent que ni fent 1.000 vegades l'Avinguda del Cid amunt i avall redimiria el seus pecats... Això si, que mudats i que catòlics son!!!!! I nosaltres que poca fe i que poc cristians!
Me'n vaig a la processó.

Anónimo dijo...

Llegint llegint m'ha vingut al cap aquella frase de "Sou com sepulcres blanquejats" en referència a la gentola aquesta. Es donaran per aludits? Em jugue Terra Mítica a que no.

Anónimo dijo...

Doncs mira: pels ullets em sembla Camps, però per la manera de posar la maneta jo diria que és Zaplana,no?

L'home del carreró.

Anónimo dijo...

Ja està clar! Catarroja descuberta. La penitència per aquest confrare d'extrema dreta és haver de passejar públicament una vesta roig-intens. Que dura es la vida per a alguns, osti.