lunes, 23 de abril de 2007

MAL DE PANXA


No ho puc evitar. Ja sé que no ha passat res de greu (encara), que cada vegada està més clar que açò no hi ha qui ho ature, que amb les energies alternatives i renovables sembla que no arribem a cobrir les necessitats, etc, etc. Com vulgueu! Però cada vegada que veig aquestes ximeneies a Cofrents, entre la confluència de rius Cabriel i Xúquer, se'm posa un nuc a la panxa que em lleva la gana per a la resta del dia. Igual que anys enrere, quan portàvem al cotxe l'adhesiu de "Nuclears? No, gràcies", amb una cançó d'Al Tall posant-li música a les protestes permanents. Bé, bé, la qüestió és que em vaig passejar per aquella zona dissabte passat i encara no m'ha tornat l'humor. I, ara que caic, m'ha eixit una rojureta al turmell que em cou bastant i que m'obliga a rascar-me continuadament. Per què serà? Serà una ortiga? O tindrà alguna a cosa a veure la central nuclear?

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Rojureta en el turmell i mal de panxa? A veure, dues solucions: vés a la marjal i busca una granota o compra't de la farmàcia un predictor. Jo crec que serà xiqueta i, pel temps, escriptora.

Anónimo dijo...

El que passa és que no ens enrecordem del mal de panxa quan posem l'aire condicionat a l'estiu a 20 graus, o la calefacció a 30 graus a l'hivern, o quan no reutilitzem ni reciclem, o quan agafem massa el cotxe, o quan no comprem electrodomèstics basant-nos en l'eficiència energètica,... ai que fàcil és la teoria!!! Ja veus tu, en 5 o 6 linies tot solucionat. Però, Cofrents dona un mal de panxa acollonant!!!! I la rojura jo me la faria mirar: arrima-li una bombeta i si s'encen, arranca't el turmell ràpidament!!!!!!!!!!

Anónimo dijo...

només dos comentaris abans d'iniciar l'escriptura d'una nova entrada.
a)L'amic Josep continua fent-nos gaudir amb el seu magisteri implícit fruit d'una lectura entrelínies dels seus escrits. Ahí va una mostra que exemplifica aquesta mestria en la literatura d'idees: "rojureta en el turmell", ni blaüra (jocfloralesca), ni moradura (cardenalícia)...
b)Propose que l'amic Etoo a partir de hui signe els seus comentaris com a El Capità Enciam, denominació molts més apropiada i casolana.